Avantajele managementului informatiei. Nu mai este un secret pentru nimeni ca lumea afacerilor este cel mai bine definita de competitie. Oricare ar fi directia in care ai vrea sa te indrepti, stii inca de la bun inceput ca trebuie sa lupti cu toate fortele impotriva mai multor companii ce ofera acelasi tip de servicii ca si tine. Cu toate acestea, nu trebuie sa te lasi descurajat. Ce trebuie sa faci insa este sa fii cat mai bine organizat si sa te diferentiezi de competitie. O parte din aceasta organizare sta in gestionarea arhivei. Atat timp cat documentele institutiei sau organizatiei tale sunt in perfecta ordine. Poti dezvolta cu o mai mare usurinta alte aspecte ale business-ului tau. Asadar, arhivarea fizica a documentelor poate fi piatra de temelie a unei afaceri prospere.

Posibilitatea de a-ti accesa cu usurinta si in siguranta documentele

Daca doresti ca afacerea ta sa se dezvolte intr-o maniera corecta ar fi de folos sa afli cat mai multe despre managementul documentelor. Posibilitatea de a-ti accesa cu usurinta si in siguranta documentele face de multe ori diferenta intre tine si competitie. Iata cateva detalii despre acest serviciu, ce te vor ajuta sa intelegi de ce un business modern pur si simplu nu se poate lipsi de managementul informatiei.

Arhivarea fizica

Arhivarea fizica este mult mai mult decat depozitarea documentelor intr-o cutie. Daca alegi sa externalizezi acest serviciu, e important sa alegi un partener de incredere, care va avea grija ca serviciul de arhivare fizica oferit sa se adreseze nevoilor clientului. Gestionarea documentelor implica, ca prim pas, intocmirea nomenclatorului arhivistic. Document care cuprinde toate tipurile de documente existente intr-o companie, cu termenele de pastrare aferente. Ca sa fim mai clari, nomenclatorul arhivistic te ajuta sa tii o gestiune corecta a documentelor aflate in arhiva. Diminueaza timpul de gasire al unui document si ajuta la distrugerea documentelor care nu se mai afla in uz, conform Legii Arhivelor Nationale.

Nomenclatorului arhivistic

Odata realizat, cu ajutorul nomenclatorului arhivistic, vei castiga o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna arhiva fizica companiei tale. Avand aceasta informatie, poti hotara daca vrei sa pastrezi arhiva in propriul sediu sau ar fi mai oportun sa o externalizezi. Arhivarea fizica este un proces de baza in organizarea interna a unei companii. Realizata corect, aduce numeroase beneficii in scurt timp.

Arhibox ofera acest serviciu si avem grija ca fiecare client sa isi imbunatateasca activitatea dupa colaborarea cu noi. Experienta avuta in domeniu, ne ajuta sa abordam fiecare client in functie de necesitatile lui.